Мадонна
Пользователь

|
 |
« : 27 Декабря 2008, 21:11:48 » |
|
Предлагаю выкладывать в эту тему строчки любимых песен исполнителей
Меж нами памяти туман, Ты как во сне, ты как во сне. Наверное, только дельтаплан Поможет мне, поможет мне. Наивно это и смешно, Но так легко моим плечам. Уже зовет меня в полет Мой дельтаплан, мой дельтаплан.
Вот я надену два крыла И ближе ты, и ближе ты. Меня любовь оторвала От суеты, от суеты. Пусть людям крыльев не дано, Но так легко моим плечам. Уже зовет меня в полет мой дельтаплан, Мой дельтаплан, мой дельтаплан.
О, этот час, когда крылом одним, Сближаем мы грядущее с былым, Когда внизу плывет Земля, плывет Земля, Как будто детства дым.
Меж нами памяти туман, Ты как во сне, ты как во сне. Я верю, только дельтаплан Поможет мне, поможет мне. Наивно это и смешно, Но так легко моим плечам. К началу дня несет меня Мой дельтаплан, мой дельтаплан.
Наивно это и смешно, Но так легко моим плечам. К началу дня несет меня Мой дельтаплан, мой дельтаплан.
|
|
|
|
|
|
|
Мадонна
Пользователь

|
 |
« Ответ #1 : 30 Декабря 2008, 21:39:13 » |
|
А здесь у нас береза лист теряет, Плывет туман по берегу реки. Рука сама твой номер набирает, А мне в ответ - гудки, гудки, гудки, гудки. Рука сама твой номер набирает, А мне в ответ - гудки, гудки, гудки.
Август-сентябрь, август-сентябрь - молчит телефон. Август-сентябрь, август-сентябрь - бархатный сезон. Август-сентябрь, август-сентябрь - молчит телефон. Август-сентябрь, август-сентябрь - бархатный сезон.
А там у вас волна луну качает, И в полдень жарко ласточкам в тени. Я все звоню, и трубка отвечает: - Не отступай - звони, звони, звони, звони. Я все звоню, и трубка отвечает: - Не отступай - звони, звони, звони.
Август-сентябрь, август-сентябрь - молчит телефон. Август-сентябрь, август-сентябрь - бархатный сезон. Август-сентябрь, август-сентябрь - молчит телефон. Август-сентябрь, август-сентябрь - бархатный сезон.
Август-сентябрь, август-сентябрь, август-сентябрь. Август-сентябрь, август-сентябрь, август-сентябрь.
Август-сентябрь, август-сентябрь - молчит телефон. Август-сентябрь, август-сентябрь - бархатный сезон. Август-сентябрь, август-сентябрь - молчит телефон. Август-сентябрь, август-сентябрь - бархатный сезон. Бархатный сезон.
|
|
|
|
|
|
|
Лайм
Новичок

|
 |
« Ответ #2 : 03 Февраля 2009, 23:32:17 » |
|
Сергей Лазарев - Just Because You Walk Away
Tell me –how could this be You’re not with me Why does it hurt deep inside me Show me – where can I run Where can I hide From all the pain that’s inside me I still remember the way we touched I feel your kisses on me You think you’re no longer in my heart You’re still the angel I see
Just because you walk away, it doesn’t mean goodbye You can think you’re gone but you’re inside me Just because you walk away, it doesn’t mean the end Every time I close my eyes, we fall in love again
I see you touching my face Fell my heart race Every beat means I love you Hold me – take me tonight Stay by my side Promising you’ll never leave me I still remember the night we met And all the memories you gave me But if you think you can take them back You’ll only see what I see
Just because you walk away, it doesn’t mean goodbye You can think you’re gone but you’re inside me Just because you walk away, it doesn’t mean the end Every time I close my eyes, we fall in love again
You made me feel my heart You got to me We were touching the edge of heaven When you walked into this world of mine, You stopped the hands of time
|
|
|
|
|
|
|
Лайм
Новичок

|
 |
« Ответ #3 : 05 Февраля 2009, 03:43:08 » |
|
«Дима Билан - Lonely»
I just don't understand Why'd you leave me like this? Come back to me
I look but you're no longer here The love we made has dissappeared Where has it gone? My heart is torn I want it like it was before
Release me from these arms that never loved me, Never did Give me the chance to get myself together Once again
You're giving me the sweetest pain I can't escape or break this hold you have on me And when I do the game is through Because of you I’m lonely I’m lonely I’m lonely Come take this feeling away I’m lonely I’m lonely I’m lonely Come take this feeling away
To silence this is killing me I’m lost for words Can hardly speak You're not around to fill this space My heart is cold I miss your face
Release me from these arms that never loved me, Never did Give me the chance to get myself together Once again Once again Once again Once again Get myself together once again
You're giving me the sweetest pain I can't escape or break this hold you have on me And when I do the game is through Because of you I’m lonely I’m lonely I’m lonely Come take this feeling away I’m lonely I’m lonely I’m lonely Сome take this feeling away
|
|
|
|
|
|
|
Лайм
Новичок

|
 |
« Ответ #4 : 09 Февраля 2009, 02:23:37 » |
|
"Голубые глазки" (Ирина Салтыкова)
Трудно быть одинокой, но легко быть свободной Быть ничьей и далекой как звезда-да Трудно быть одинокой, умной и сумасбродной Нежной быть и жестокой иногда-да
Да, как сильно ошибалась я Да, как больно обжигалась я Только больше не попалась я На уловки твои
Эти глазки, эти голубые глазки Эти ласки, эти неземные ласки Эти сказки, эти колдовские сказки Все игрушки Эти глазки, эти голубые глазки Эти ласки, эти неземные ласки Эти сказки, эти колдовские сказки Лишь ловушки
Я сильней, мой обманщик Вновь любовь отыщу я Завладеть ей сумею навсегда-да Но тебя, глупый мальчик Никогда не прощу я Разве что пожалею иногда-да
Да, как сильно ошибалась я Да, как больно обжигалась я Только больше не попалась я На уловки твои
Эти глазки, эти голубые глазки Эти ласки, эти неземные ласки Эти сказки, эти колдовские сказки Все игрушки Эти глазки, эти голубые глазки Эти ласки, эти неземные ласки Эти сказки, эти колдовские сказки Лишь ловушки
|
|
|
|
|
|
|
Мадонна
Пользователь

|
 |
« Ответ #5 : 09 Февраля 2009, 20:48:31 » |
|
Сергей Лазарев Flyer
I’m the flyer, got one desire And that is to go straight to you heart You know we got to get to the start I'm the Flyer, I’m under fire That’s why we got to get to the start Come on I’m aiming straight to you heart
Tonight, I’m going to take off it feels Right, the sky is clear the moonlight shines Bright, the flyer's coming out, the flyer’s on the move tonight You, you seem to be out in the Blue, my love for you is peek-a-boo The flyer s on the move You know I will get you in to the groove Come on, come on, come on....
In time, I know I’m gonna make you Mine, cause to me you're divine girl The flyer s taking off I’m going for what s mine I’ll get tough
I tried so hard with worlds and common chatter I didn’t know what to do Do you receive? Does it even really matter? Come on, come on, come on.....
|
|
|
|
|
|
|
silverworld
Новичок

|
 |
« Ответ #6 : 03 Августа 2009, 09:11:32 » |
|
Only you can make this world seem right only you can make the dark-ness bright only you and you alone can thrill me like you do and fill my heart with love for only you Oh Oh.. Only you can make this change in me for its true you are my destiny When you hold my hand I understand the magic that you do Youre my dream come true my one and only you Oh Oh.. Only you can make this change in me for its true you are my destiny When you hold my hand I understand the magic that you do Youre my dream come true my one and only you
---
The Platters - Only you 1955 год...
|
|
|
|
|
|
|
Svetashigma
Новичок

|
 |
« Ответ #7 : 09 Августа 2010, 16:00:53 » |
|
A-ha » Forever Not Yours
Hold me tight This is a lonely night And Ive hurt you baby Because you are my light Make me strong Just like you make me weak When your hands reach out for me Even in your sleep
Ill soon be gone now Forever not yours It wont be long now Forever not yours
Memories they keep coming through The good ones hurt more Than the bad ones do The days were high And the nights were deep And I miss you baby I miss you baby
Ill soon be gone now Forever not yours It wont be long now Forever not yours Ill soon be gone now It wont be long now Forever not Forever not yours Ill soon be gone now Forever not yours It wont be long now Forever not yours Ill soon be gone now Forever not yours It wont be long now Forever not yours
|
|
|
|
|
|
|
Мадонна
Пользователь

|
 |
« Ответ #8 : 27 Декабря 2013, 22:40:10 » |
|
Perfume (оригинал Britney Spears) Духи (перевод slavik4289 из Уфы) Do I imagine it, or do I see your stare Мне показалось, или я в самом деле Is there still longing there? Вижу в твоём взгляде тоску? Oh I hate myself, and I feel crazy Я ненавижу себя и схожу с ума... Such a classic tale Совершенно типичная история: Current girlfriend, ex girlfriend, Новая девушка и бывшая девушка... I'm trying to be cool Я пытаюсь держать себя в руках. Am I being paranoid, am I seeing things? У меня паранойя, и мне просто всё кажется? Am I just insecure? Или это от неуверенности?
I want to believe Я хочу поверить, It's just you and me Что есть только ты и я. Sometimes it feels like there's three Но иногда мне кажется, что есть кто-то третий Of us in here baby Здесь, между нами, любимый.
So I, wait for you to call Поэтому в ожидании твоего звонка And I try to act natural Я пытаюсь вести себя естественно: Have you been thinking 'bout her or about me Ты думал обо мне или о другой? And while I wait I put on my perfume, Пока я жду, я наношу свои духи. Yeah I want it all over you Да, я хочу, чтобы их аромат остался на тебе, I gotta mark my territory Мне нужно пометить свою территорию.
I'll never tell, tell on myself but I hope she smells my perfume Я никогда не выдаю себя, но надеюсь, она уловит аромат моих духов. I'll never tell, tell on myself but I hope she smells your perfume Я никогда не выдаю себя, но надеюсь, она уловит аромат твоих духов. I hide it well, hope you can't tell but I hope she smells my perfume Я тщательно это скрываю и надеюсь, ты не заметишь, а она уловит аромат моих духов. I hide it well, hope you can't tell but I hope she smells my perfume Я тщательно это скрываю и надеюсь, ты не заметишь, а она уловит аромат моих духов.
I wanna fill the room, when she's in it with you Хочу, чтобы мой аромат заполнял комнату, когда она рядом с тобой. Please don't forget me Пожалуйста, не забывай меня. Do I imagine it, or catch these moments Я всё придумываю или действительно застаю врасплох? I know you got history Я знаю, и у тебя есть прошлое...
But I'm your girlfriend, now I'm your girlfriend Но я твоя девушка, теперь я твоя девушка, Trying to be cool Пытающаяся сохранять самообладание. I hope I'm paranoid, that I'm just seeing things Надеюсь, что у меня паранойя, что мне просто всё кажется, That I'm just insecure И это от неуверенности.
I want to believe Я хочу поверить, It's just you and me Что есть только ты и я. Sometimes it feels like there's three Но иногда мне кажется, что есть кто-то третий Of us in here baby Здесь, между нами, любимый.
|
|
|
|
|
|
|
|